Droomwerk

Ik reis graag door dromenland. In mijn dromen maak ik bizarre, enge, fantastische, vrolijke, mystieke en wonderlijke dingen mee. Alles kan en mag er, niets is er vreemd. Al mijn hele leven onthoud ik mijn dromen en vertel ze aan wie het maar horen wil. Meer dan 20 jaar schrijf en bekijk ik mijn dromen op zoek naar de boodschap die erin verborgen zit.

Mijn eigen ervaring is dat dromen vaak waardevolle persoonlijke informatie bevatten. Zeker wanneer je terugkerende dromen hebt, loont het te onderzoeken wat de droom jou wil vertellen. Dat geldt ook voor nachtmerries. Juist de dromen waar je helemaal niets van kunt maken, blijken vaak voor grote verrassingen te zorgen.

Tijdens het droomwerk kijken we samen naar jouw droom. Hierbij sta jij als dromer centraal. Aandacht geven aan je dromen geeft vaak helderheid over actuele zaken in je dagelijks leven, of vraagstukken waar je (al langere tijd) onbewust mee rondloopt.

Samen vertalen we de fascinerende schat aan informatie uit de droom naar je dagelijks leven. De boodschap van je droom kan je geheel onverwachte oplossingen bieden voor vragen en dilemma’s, voor innerlijke en uiterlijke conflicten, of een nieuw perspectief bieden in situaties waarin je bent vastgelopen. De droom laat je zien wat jou op dit moment (onbewust) bezig houdt en kan je zelfs een nieuwe richting tonen in je leven!

Ik heet je van harte welkom om samen op zoek te gaan naar de cadeautjes die in jouw droom verborgen zijn.

Een droomwerksessie duurt maximaal 1,50 uur en doen we in mijn praktijkruimte in Utrecht. Geef je de voorkeur aan wandelend coachen, dan onderzoeken we je droom tijdens een wandeling in de natuur. Het tarief per sessie is € 50.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw dromen je willen vertellen, maak dan een afspraak!

 

 

contact