Droomwerk

Ik reis graag door dromenland. In mijn dromen maak ik bizarre, enge, fantastische, vrolijke, mystieke en wonderlijke dingen mee. Alles kan en mag er, niets is er vreemd. Al mijn hele leven onthoud ik mijn dromen en vertel ze aan wie het maar horen wil. Meer dan 20 jaar schrijf en bekijk ik mijn dromen op zoek naar de boodschap die erin verborgen zit.

Mijn eigen ervaring is dat dromen vaak waardevolle persoonlijke informatie bevatten. Zeker wanneer je terugkerende dromen hebt, loont het te onderzoeken wat de droom jou wil vertellen. Dat geldt ook voor nachtmerries. Juist de dromen waar je helemaal niets van kunt maken, blijken vaak voor grote verrassingen te zorgen.

Tijdens het droomwerk kijken we samen naar jouw droom. Hierbij sta jij als dromer centraal. Aandacht geven aan je eigen dromen geeft vaak veel helderheid (over je dagelijks leven).

Samen vertalen we de fascinerende schat aan informatie uit de droom naar je dagelijks leven. De boodschap van je droom kan je geheel onverwachte oplossingen bieden voor vragen en dilemma’s, en voor innerlijke en uiterlijke conflicten. De droom laat je zien wat jou op dit moment (onbewust) bezig houdt en kan je zelfs een nieuwe richting tonen in je leven!

Een  droomwerksessie duurt:     ca. 1,50 uur

Tarief per sessie:                           € 50

Lokatie:                                            bij mij thuis (Utrecht)

Ik heet je van harte welkom om samen op zoek te gaan naar de cadeautjes die in jouw droom verborgen zijn.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw dromen je willen vertellen, maak dan een afspraak!

contact